Hypotheken

Een hypotheek afsluiten is één van de grootste investeringen in uw leven. De zoektocht naar een passende hypotheek kan vele vraagstukken met zich mee brengen. Onze erkende hypotheekspecialisten bieden u een eerlijk, compleet en onafhankelijk advies bij alle lastige vraagstukken die u kunt tegenkomen. Wij adviseren u graag in uw zoektocht en helpen u alles tot in de puntjes te regelen. Doordat wij samenwerken met verschillende hypotheekverstrekkers is er altijd een partij die bij u past. Maatwerk dus!

Meer dan alleen hypotheekadvies

Het vinden van de hypotheek die het beste bij u past, houdt meer in dan alleen het vinden van de laagste rente. Samen met u inventariseren wij uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Daarnaast adviseren wij u ook over belangrijke fiscale aspecten waar u bij een hypotheek mee te maken krijgt. Alleen zo komen we tot een verantwoord hypotheekadvies. Tevens helpen wij u graag met verzekeringen die nodig of wenselijk zijn.

Van begin tot eind

Nadat de adviesfase is afgerond helpen we u bij de bemiddeling van de hypotheek. We assisteren u vanaf het begin tot aan het moment dat u bij de notaris zit en de gelukkige eigenaar bent van uw woning.

Uw belang staat voorop

Onze werkwijze en onze beloning hebben wij vastgelegd in ons vergelijkingsdocument, dit document vindt u onder downloads. Hierin zijn wij duidelijk en volledig transparant. U weet direct waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Rekentools

Bij Van Lunen Adviesgroep bieden wij u online een aantal tools waarmee u inzicht krijgt over bepaalde aspecten rondom de hypotheek. Door op een van de volgende links te klikken, wordt u naar een andere site geleid. LET OP: de berekeningen zijn ondervoorbehoud en wij adviseren altijd om bij ons navraag te doen.


• Uw looptijdrente berekenen
• Uw maximale hypotheek berekenen
• Overzicht van alle actuele hypotheekrentes
• Boeterente berekenen

Zakelijk financieren of een krediet afsluiten?

Wij bieden mogelijkheden om zakelijk te financieren, denk hierbij aan het financieren van een bedrijfspand of bijvoorbeeld een rekening courant. Het is ook mogelijk om bij ons een krediet af te sluiten. Ook hierbij begeleiden wij u van begin tot eind, wij zoeken naar de juiste aanbieder die past bij uw wensen.

Contact formulier

Cookie instellingen