Onze visie

Persoonlijke aandacht van vroeger
Voor het allereerste begin van Van Lunen Adviesgroep B.V. moeten we terug naar 1942. Destijds een financiële dienstverlener onder de naam Jo Theunissen die met al zijn klanten persoonlijke contacten onderhield. Voor die tijd was dat vanzelfsprekend. Tegenwoordig niet meer. Toch is dit wat Van Lunen Adviesgroep door de jaren heen, ook na de voortzetting van het kantoor door de heer de Louw en later de heer van Lunen, hoog in het vaandel heeft gehouden: persoonlijke aandacht, net zoals vroeger.

Elke klant is anders en daarom vormen uw persoonlijke situatie en wensen altijd het startpunt voor onze advisering.

Deskundigheid van nu

Van Lunen Adviesgroep B.V. heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de ervaren en deskundige financiele dienstverlener die het nu is, met persoonlijke aandacht en scherpe tarieven. Een onafhankelijk kantoor met een dienstenpakket dat bestaat uit verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financiële planning en een RegioBank. Het bedrijf voldoet aan een groot aantal kwaliteits- en vakbekwaamheidseisen. Zo wordt er gewerkt volgens onze dienstenwijzer, hierin zijn allerlei zaken met betrekking tot onze dienstverlening geregeld. Op uw verzoek kunnen wij u een exemplaar van de voorwaarden toesturen. 

Door een permanente (bij)scholing wordt onze kennis op een hoog niveau gehouden. En doordat onze hypotheekadviseurs 'Erkend Hypotheek Adviseur' zijn, krijgt u bij ons altijd een geheel op uw persoonlijke situatie toegesneden onafhankelijk hypotheekadvies. 

Kortom, door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij maatwerk leveren, toegespitst op uw persoonlijke situatie.


 

Cookie instellingen