Verzekeringen

Adequate bescherming tegen een concurrerende prijs

Heeft u zicht op uw persoonlijke situatie? Waar zitten voor u de risico's en waar juist de kansen? Zowel op zakelijk als particulier vlak zullen wij u helpen om de risico's in kaart te brengen. Wij stellen voor u een persoonlijk en afgewogen pakket samen en helpen u om de juiste verzekeraar te vinden. Mocht het moment daar zijn dat u schade heeft, dan zullen we u met raad en daad bijstaan. Van schade afhandeling tot schade uitkering, wij staan voor u klaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs.
U kunt ook een afspraak maken via ons contactformulier.
 

Particulieren

Achter ieder mens zit een verhaal. Bij Van Lunen Adviesgroep B.V. luisteren we naar uw verhaal en zorgen we dat uw verzekering aansluit bij uw persoonlijke situatie.

We nemen de tijd om u te leren kennen. Samen brengen we dan in kaart waar voor u de risico's liggen en welke wensen u heeft voor de toekomst. We kijken naar welke risco's u zelf wilt en kunt dragen en welke u liever afgedekt heeft. Naar aanleiding hiervan gaan we aan de slag om een pakket samen te stellen dat past bij uw unieke situatie.

Wij leveren op maat gemaakt advies, speciaal voor u.
 

Zakelijk verzekeren

Of u nu een MKB bedrijf hebt, ZZP-er bent of werkt in de agrarische sector, risico's horen bij het ondernemerschap. Dit betekent dat u regelmatig moet beslissen of u een risico wilt dragen of dat u het liever laat afdekken.

Deze overweging hoeft u niet alleen te maken. Bij Van Lunen Adviesgroep helpen we u met de inventarisatie van de risico's, waarbij we vooral kijken naar de impact die onvoorziene gebeurtenissen hebben op uw bedrijf. Daarna gaan we aan de slag met risico management, zodat we samen een afweging kunnen maken welke risico's u beter kunt afdekken, en welke u beter kunt dragen.

Wat kan Van Lunen Adviesgroep voor u betekenen?
• Inzicht in uw persoonlijke situatie
• Inzicht in welke financiële oplossing het beste past bij u en uw situatie
• Helderheid omtrent welke aanbieder de financiële oplossing heeft die bij u past
• De contracten tussen u en de gekozen dienstverlener
• De monitoring of de contracten worden nageleefd

We zullen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Als ondernemer heeft u immers al zorgen genoeg.
 

Agrarische verzekeringen

Wij voelen ons nauw betrokken bij uw maatschappelijke risico’s en agrarische vraagstukken.

Binnen de agrarische sector, doen wij zaken met de belangrijkste agrarische verzekeraars in Nederland. Hierdoor, en door het gegeven dat wij ons aanbod altijd actueel houden, kunnen wij u altijd een goede oplossing aanreiken die is afgestemd op uw situatie.

Op deze manier bent u verzekerd van de beste adviezen bij het beperken van uw risico’s en krijgt u een optimale dekking op uw agrarische verzekeringsproducten.
 

Laropolis

Voor Land Rover liefhebbers hebben wij een speciale verzekering ontwikkeld, waarbij u ook tijdens off-road rijden verzekerd bent. Voor meer informatie en premies, bekijk de Laropolis website door hieronder te klikken.

Contact formulier