Zakelijk verzekeren

Of u nu een MKB bedrijf hebt, ZZP-er bent of werkt in de agrarische sector, risico's horen bij het ondernemerschap. Dit betekent dat u regelmatig moet beslissen of u een risico wilt dragen of dat u het liever laat afdekken.

Deze overweging hoeft u niet alleen te maken. Bij Van Lunen Adviesgroep helpen we u met de inventarisatie van de risico's, waarbij we vooral kijken naar de impact die onvoorziene gebeurtenissen hebben op uw bedrijf. Daarna gaan we aan de slag met risico management, zodat we samen een afweging kunnen maken welke risico's u beter kunt afdekken, en welke u beter kunt dragen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Inzicht in uw persoonlijke situatie
• Inzicht in welke financiële oplossing het beste past bij u en uw situatie
• Helderheid omtrent welke aanbieder de financiële oplossing heeft die bij u past
• De contracten tussen u en de gekozen dienstverlener
• De monitoring of de contracten worden nageleefd

We zullen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Als ondernemer heeft u immers al zorgen genoeg.
 

Agrarische verzekeringen

Wij voelen ons nauw betrokken bij uw maatschappelijke risico’s en agrarische vraagstukken.

Binnen de agrarische sector, doen wij zaken met de belangrijkste agrarische verzekeraars in Nederland. Hierdoor, en door het gegeven dat wij ons aanbod altijd actueel houden, kunnen wij u altijd een goede oplossing aanreiken die is afgestemd op uw situatie.

Op deze manier bent u verzekerd van de beste adviezen bij het beperken van uw risico’s en krijgt u een optimale dekking op uw agrarische verzekeringsproducten.

 

Offerte aanvraag zakelijk

Cookie instellingen